torsdag 2. september 2010

Stem på Marsjen til Eiliv Herikstad!

Eiliv Herikstad er med i finaleheatet om å vinne beste marsj i en konkurranse som nå pågår. Vi oppfordrer alle hukere til å stemme på Eiliv sin marsj- Onward with Gods Grace. Det er enkelt å stemme, og vi vil jo at Eiliv skal vinne! Under kan du lese litt om konkurransen, og der finner du også linken du må benytte for å stemme

Tournament of Roses Parade komposisjonskonkurranse

http://www.saytunes.com/saytunes/saytunes.nsf/Roses.xsp

The Rose Parade, «America's New Year Celebration" har pågått siden 1890. Over 1 million mennesker står langs med gatene i Pasadena, California for å se denne årlige extravaganza, med ytterligere anslagsvis 250 millioner TV-seere over hele verden. Frelsesarmeen har deltatt i denne verdensberømte hendelsen i over 90 år, og i år, får du hjelp til å velge musikken vi spiller.

Salvasjonistkomponister fra hele verden har deltatt i en konkurranse for å finne en ny marsj som skal spilles i løpet av 2011 Rose Parade. De fulgte et strengt sett med retningslinjer og følgende marsjer har blitt valgt ut som "Topp 5". Vi er på utkikk etter en marsj som er umiddelbart attraktiv for lytteren, men viktigst en som klart presenterer kjente kristne salmer, slik at vi kan levere budskapet om Jesus Kristus til potensielt millioner av mennesker.

Vi har forsøkt å bruke et tverrsnitt av musikk fra de mer tradisjonelle Frelsesarmémarsjene til mer moderne amerikansk musikkorpsstil.

Konkurransen stenger 1159: pm den 10 september 2010, og vinneren vil bli annonsert live via podcast som en del av Frelsesarmeen Western Territorial velkommen til kadettene - 11.09.2010 fra 19:00-21:00.

Ingen kommentarer: